Gevulde tomaatjes

Patrica Lautenschutz

Ingrediënten (8 stuks)

  • 4 trostomaten
  • 2 eieren
  • 4 tl pesto
  • peper, zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de tomaten en haal de binnenkant er uit met een lepel. Vul elk halve tomaatje met een halve theelepel pesto.

Breek de eieren in een kommetje en kluts door elkaar. Vul de tomaten met het ei (ik deed het met een vorkje schepje voor schepje, anders loopt de ei er zo weer uit). Maak af met wat peper en zout. Leg de tomaatjes in een ovenschaal en bak voor 30 minuten af op 180graden. 

door Patricia Lautenschutz 12 feb., 2022
Vanmorgen hadden we zin in een ondersteboven pruimentaartje. Vol goede moed ging ik van start, maar 1, 2, 3, 4.. alle zes pruimen bleken zowel onrijp als verrot. Dat plan was dus van de baan. Het enige andere fruit in huis waren bessen en frambozen. Die liggen standaard in de vriezer, lekker makkelijk. En dus dacht ik, laat ik dan het recept maar even helemaal omgooien. Een bodem zonder graan valt namelijk doorgaans beter bij iedereen hier thuis. Het was een risico, maar eentje die heel goed uit is gepakt!
door Patricia Lautenschutz 31 aug., 2021
Koolhydraatarm Notenbrood met vruchten
Zoete aardappel salade met augurk
door Patricia Lautenschutz 24 mei, 2021
Salade met zoete aardappel, avocado, augurk, lente ui en peterselie
Share by: