Gevulde Eiwrap

Benodigdheden voor 1 portie

2 eieren

scheut kokosmelk

handje champignons, in plakjes gesneden

Grote hand boerenkool of andere bladgroente

Hummus of avocado om de wrap mee te besmeren

Kokosolie, om te bakken

Peper, zeezout, kurkuma

Bereidingswijze

Kluts de eieren en de kokosmelk door elkaar en voeg wat zeezout en peper toe. Verhit wat kokosolie in een koekenpan en giet het eimengsel er in. Bak enkele minuten totdat de bovenkant wat droger is geworden, en draai de wrap om. Bak nog een minuutje aan de andere kant en leg op een bord.

 

Verhit opnieuw wat kokosolie en bak de champignons tot ze wat zachter zijn. Voeg de boerenkool (of andere bladgroente) toe en bak de groente samen totdat de boerenkool donker en zacht is. Voeg wat peper, zeezout en flink wat kurkuma kruiden toe.

 

Besmeer de wrap met avocado (voorkeur) of hummus. Leg de groente er bovenop en vouw dicht. Eet smakelijk!