Pompoen-Venkel salade met Feta
Deze salade was een positieve verrassing. Een combinatie van ingrediënten waarvan ik vooraf niet had gedacht dat ze zó lekker zouden smaken. Je kunt deze salade lauwwarm eten met pompoen direct uit de oven, of gebruik pompoen die je al eerder hebt gebakken. Heerlijk vullend en boordevol antioxidanten, gezonde vetten, vitamines en mineralen die je helpen de rest van de dag fluitend door te komen.

Ingrediënten voor 1 salade:
- 1/4 pompoen, in plakken en geroosterd*
- 1/2 venkel, flinterdun gesneden
- 1/2 avocado, in blokjes gesneden
- 2 el granaatappelpitjes
- 1 el geroosterde pijnboompitjes
- 50g feta kaas
*Pompoenplakken besprenkelen met olijfolie en 40 minuten roosteren in de oven op 180 graden.
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten voor de salade door elkaar en maak af met wat zout en peper.
Eet smakelijk!
