Toen ik dit bananenbrood voor het eerst proefde van mijn lieve collega stond hij de dag erna bij onszelf op tafel. Vanaf dat moment was het meteen een blijvertje. Dit chocolade bananenbrood gaat altijd met ons mee op vakantie, mee naar dagjes uit en ligt altijd in de vriezer voor de snelle ochtenden. Heerlijk met notenpasta, rood fruit (saus), fruitjam of kokosyoghurt. Als je gecertificeerde glutenvrije haver gebruikt, dan is het brood ook volledig glutenvrij!
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng alle natte ingrediënten door elkaar met een keukenmachine of staafmixer.
Voeg de droge ingrediënten toe aan het beslag en meng alles goed door totdat er geen klontjes meer zijn.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak gedurende 40 minuten op 180 graden.
Praktijkdagen
Maandag en Donderdag
Ik bevind mij bij Fysioteam de Toekomst, ingang tegenover het stadion, op de 2e verdieping (geen lift aanwezig).
Praktijkdagen
Maandag 9:00-17:30
Donderdag 9:00-17:30
Ik bevind mij bij Fysioteam de Toekomst, ingang tegenover het stadion, op de 2e verdieping (geen lift aanwezig).
Contact
Schoolstraat 5
1131CK Volendam
* Raadpleeg uw polis om te zien tegen welke voorwaarden uw verzekeraar Orthomoleculaire therapie vergoedt.
Contact
Schoolstraat 5
1131CK Volendam
KVK: 65521137
BTWID: NL002202836B88
* Raadpleeg uw polis om te zien tegen welke voorwaarden uw verzekeraar Orthomoleculaire therapie vergoedt.
Belangrijke pagina's
Website gerealiseerd door Ron Online Marketing