Havermout Pannenkoeken
Een van onze favorieten. Heerlijk 'chewy', lekker met zoet en met hartig beleg. Verse vijgen, gebakken appeltjes of peertjes met kaneel, of een heerlijke cashew- of hazelnotenpasta. Misschien een paar rozijntjes erdoor? Deze pannenkoekjes zijn altijd een succes.

Ingrediënten voor 3 personen
- 150g havermout
- 250ml water / havermelk
- 2 eieren
- 2 bananen
- 1 tl kaneel
- snufje zout
Toppings
- Notenpasta's (cashewnoten, hazelnoten, amandel)
- Vers fruit / diepvries fruit
- Gebakken appeltjes of peer met kaneel
Bereidingswijze
Doe de water en havermout in een kom en laat een kwartiertje staan.
Voeg de overige ingrediënten toe en blender alles door elkaar heen.
Bak de pannenkoeken in een koekenpan in een beetje kokosolie aan weerskanten goudbruin.
Verdeel over de borden en eet ze met je favoriete toppings.
