Gevulde Eiwrap
Ingrediënten (1 portie)
- 2 eieren
- scheut kokosmelk
- handje champignons, in plakjes gesneden
- Grote hand boerenkool of andere bladgroente
- Hummus of avocado om de wrap mee te besmeren
- Kokosolie, om te bakken
- Peper, zeezout, kurkuma
Bereidingswijze
Kluts de eieren en de kokosmelk door elkaar en voeg wat zeezout en peper toe. Verhit wat kokosolie in een koekenpan en giet het eimengsel er in. Bak enkele minuten totdat de bovenkant wat droger is geworden, en draai de wrap om. Bak nog een minuutje aan de andere kant en leg op een bord.
Verhit opnieuw wat kokosolie en bak de champignons tot ze wat zachter zijn. Voeg de boerenkool (of andere bladgroente) toe en bak de groente samen totdat de boerenkool donker en zacht is. Voeg wat peper, zeezout en flink wat kurkuma kruiden toe.
Besmeer de wrap met avocado (voorkeur) of hummus. Leg de groente er bovenop en vouw dicht. Eet smakelijk!
