Rijstwafel Favorietjes

Als je geen of minder brood eet maar toch een bodem nodig hebt voor je broodbeleg dan is de rijstwafel een ideaal alternatief. Met nog geen 7 gram per stuk kun je lekker los gaan met je toppings. Het is immers niet de rijstwafel die je voedt, maar wat je er op doet. Dit zijn mijn favoriete combinaties, maar je kunt natuurlijk nog veel meer soorten bedenken!

Benodigdheden voor 1 portie

 

3 rijstwafels

1 avocado

1 ei

50g gerookte zalm / zalm uit blik

2 schijfjes geitenkaas

1 appel

3 walnoten

zout, peper

Bereidingswijze

 

Bak een eitje. Verdeel intussen de avocado over 2 rijstwafels en bestrooi met wat peper en zout. Leg op 1 rijstwafel de zalm en op de ander het gebakken eitje.

De derde rijstwafel beleg je met 2 schijfjes geitenkaas. Snijd een appel in schijfjes en leg deze op de geitenkaas. Maak af met de walnoten.

 

Eet smakelijk!