Italiaans Roerei

Patrica Lautenschutz

Ingrediënten (2 porties)

  • 5 eieren
  • 2 tomaten in blokjes gesneden
  • 8-10 blaadjes verse basilicum, fijngesneden
  • Peper, zeezout

Bereidingswijze

Verhit een klontje roomboter in een koekenpan. Doe de tomaten in de pan en roerbak deze 2 minuutjes. Voeg de eieren toe en blijf omscheppen totdat het bijna gestold is. Voeg de basilicum toe en schep goed door elkaar. Breng op smaak met wat zeezout en peper. 

 



door Patricia Lautenschutz 12 feb., 2022
Vanmorgen hadden we zin in een ondersteboven pruimentaartje. Vol goede moed ging ik van start, maar 1, 2, 3, 4.. alle zes pruimen bleken zowel onrijp als verrot. Dat plan was dus van de baan. Het enige andere fruit in huis waren bessen en frambozen. Die liggen standaard in de vriezer, lekker makkelijk. En dus dacht ik, laat ik dan het recept maar even helemaal omgooien. Een bodem zonder graan valt namelijk doorgaans beter bij iedereen hier thuis. Het was een risico, maar eentje die heel goed uit is gepakt!
door Patricia Lautenschutz 31 aug., 2021
Koolhydraatarm Notenbrood met vruchten
Zoete aardappel salade met augurk
door Patricia Lautenschutz 24 mei, 2021
Salade met zoete aardappel, avocado, augurk, lente ui en peterselie
Share by: