Snijd de spitskool in de lengte in 4 en verwijder het hart. Snijd in dunne plakjes met een food processor of een scherp mes. Meng de kool in een diepe kom met de appelcider azijn en een snuf zout en kneus de kool even goed. Laat een minuutje of tien staan.
Haal intussen ook de radijs door de keukenmachine of snijd in dunne plakjes. Je kunt het groen van de radijs gewoon meenemen.
Schil een peer en snijd die in stukjes. Voeg de radijs en de peer toe aan de kool, voeg het citroensap toe en schenk de olijfolie erover. Hussel nog even goed door. Maak af met de walnoten.
Je kunt deze salade goed als bijgerecht eten bij bijvoorbeeld een soepje. Wil je hem als maaltijdsalade? Voeg dan nog twee gekookte eitjes of wat gerookte kip toe.
Ook lekker met mandarijn of appel!
Praktijkdagen
Maandag en Donderdag
Ik bevind mij bij Fysioteam de Toekomst, ingang tegenover het stadion, op de 2e verdieping (geen lift aanwezig).
Praktijkdagen
Maandag 9:00-17:30
Donderdag 9:00-17:30
Ik bevind mij bij Fysioteam de Toekomst, ingang tegenover het stadion, op de 2e verdieping (geen lift aanwezig).
Contact
Schoolstraat 5
1131CK Volendam
* Raadpleeg uw polis om te zien tegen welke voorwaarden uw verzekeraar Orthomoleculaire therapie vergoedt.
Contact
Schoolstraat 5
1131CK Volendam
KVK: 65521137
BTWID: NL002202836B88
* Raadpleeg uw polis om te zien tegen welke voorwaarden uw verzekeraar Orthomoleculaire therapie vergoedt.
Belangrijke pagina's
Website gerealiseerd door Ron Online Marketing