Supersnelle Pangranola

Heb je geen zin om op de oven te wachten maar wel zin in een granola die niet overvol zit met toegevoegde suikers? Dan is deze supersnelle pangranola de ideale uitkomst. Binnen vijf tot 10 minuten heb je een crunchy topping voor op je fruit, (kokos)yoghurt of gewoon om lekker van te knabbelen!

Benodigdheden per persoon

1 handje gemengde noten, gehakt

1 eetlepel met pitten (zonnebloempitten, pompoenpitten)

1-2 handjes havervlokken

1 eetlepel ahornsiroop of een theelepel honing

snufje kaneel

Bereidingswijze

Verhit een koekenpan op halfhoog vuur en voeg de havervlokken toe. Rooster een minuutje en voeg de pitten en noten toe. Rooster voorzichtig totdat de noten een beetje kleuren of tot je de pompoenpitjes hoort poffen. Zet dan het vuur uit. Voeg de ahornsiroop of honing toe en roer de granola goed door zodat alles bedekt is. Maak af met een snufje kaneel en laat even afkoelen.  Na enkele minuten heb je een heerlijke crunchy granola.