Tarieven behandeling

Een eerste consult zal zo'n 1 tot 1,5 uur in beslag nemen. Je kunt na dit eerste consult direct aan de slag met enkele waardevolle adviezen.

De behandeladviezen hebben betrekking hebben op zaken als voeding, levensstijl en beweging. Vervolgconsulten vinden plaats om de drie of vier weken. Hoeveel consulten nodig zijn is afhankelijk van de klacht of ziekte.

 

Een korte adviessessie kan worden geboekt bij een simpele vraag of klacht. Bijvoorbeeld bij specifieke voedingsvragen, of vragen over voedingssupplementen.

Kennismakingsgesprek (telefonisch)

Intake + persoonlijk advies       (1 - 1,5 uur) 

Vervolgconsult                           (45 min)

Digitaal consult                          

Korte advies sessie                    (30 min)

Telefonisch consult                   (15 min)                       

GRATIS

€110,-  (In kaart brengen klachten, opstellen adviesplan)

€75,-  (Voortgang bespreken en aanscherpen en uitbreiden adviesplan)

Kosten identiek aan live intake/consult. Wordt helaas niet vergoed)

€60,- (Voor korte vragen over voeding, gezondheid en supplementen)

€20,- (Voor kort telefonisch advies)

 


e-mail ondersteuning

Heb je bij mij een eerste consult of een vervolgconsult gehad? Dan mogen in de periode tussen twee consulten in korte vragen met betrekking tot de behandeling en de klacht worden gesteld via de mail. Heb je heel veel vragen, vragen met betrekking tot een andere klacht, of is een uitgebreider antwoord nodig, dan is het verstandiger dit in een volgend consult met elkaar te bespreken.

 

Heb je een korte adviessessie gehad? Dan is gebruik maken van de e-mail ondersteuning helaas niet mogelijk. Wel kan uiteraard een nieuwe adviessessie of een (telefonisch) consult geboekt worden.

betaling

Betalingen kunnen gepast, per pin of binnen 14 dagen via digitale overboeking worden voldaan.

Afzeggingen/verhindering

Afzeggingen dienen minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via SMS of whatsapp te worden doorgegeven. Bij het niet nakomen van een afspraak wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

Vergoeding zorgverzekeraar

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Dat betekent dat de consulten in veel gevallen (deels) worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg uw polis om te kunnen bepalen tegen welke voorwaarden uw zorgverzekeraar orthomoleculaire therapie vergoed. 

Locatie

De praktijk is gevestigd op Schoolstraat 5 1131CK, Volendam. Bij Fysioteam Toekomst, 2e verdieping (geen lift aanwezig). 

Gelieve gebruik te maken van de wachtruimte op de begane grond.

Indien een bezoek aan de praktijk niet mogelijk is ben ik bereid in de regio Edam-Volendam bij u thuis langs te komen.